ВЕЧЕРЯ В БЯЛО – Един изискан градски пикник!

– София – 12 юли 2018 – Варна – 21 юли 2018

НАСЛАДА с Вечеря в бяло

НАСЛАДА

Slow Life, slow drinks… в забързаното ежедневие създаваме заедно с теб едно различно събитие. Наслаждаваме се на лека храна, напитки и коктейли, посрещайки залеза с вечеря под звездите!

ВЕЧЕРЯ В БЯЛО - тайна

ТАЙНА

Само поканени и членове на клуба научават къде ще се проведе. Те получават мейл/sms с точно място на среща, а наш координатор ще ги посрещне и отведе до мястото на събитието.

ИЗИСКАНО - вечеря в Бяло

ИЗИСКАНО И КРАСИВО

Красотата и атмосферата се създава от самите участници. Бъди дизайнер на една красива и различна вечеря!

Бяла вечеря в София

БЯЛО

Облекло, аксесоари, покривки, маси, украса – всичко е в бяло!

карта

КЪДЕ?

На популярно място в града, където вечерящите могат да бъдат лесно видени и да видят.
На открито публично място, с вечеря под звездите!

ИСТОРИЯ

Събитието „Вечеря в бяло“ се провежда от 30 години в десетки градове по света като
Париж, Ню Йорк, Монреал, Хамбург, Хонг Конг, Милано, Йоханесбург и мн.др.

ВЕЧЕРЯ В БЯЛО - еко

ЕКО

Ние държим на града ни! Всеки сам почиства след себе си! Без пластмасови еднократни посуди и кенове! Всичко на масата е стъкло, порцелан, метал и др. или пластмаса за многократна употреба. В грижа за природата, напомняме на всички да почистват след себе си, било на пикник сред природата или в града, затова си предвиди плик за прибиране на хранителни остатъци и посуда след себе си.

ВЕЧЕРЯ В БЯЛО - ИНИЦИАТИВНОСТ

ИНИЦИАТИВНОСТ

Всеки носи сам вечеря, украса и посуда!

Ние ще се погрижим да помогнем с бар с напитки на място и оборудване, но в твоите ръце е всичко останало, защото „Животът е толкова интересен, колкото сами си го направим“.

НАГРАДИ

Най-стилните 3 маси в бяло ще получат специални подаръци от спонсорите на събитието и безплатна регистрация за следващото издание на White Dinner през 2019 г

СПОДЕЛЕНОСТ

Вечеря, която споделяш с приятели и семейство, но с хиляди непознати и е повод за нови приятелства и запознанства!

ЗАБАВЛЕНИЕ

Ще посрещнем залеза на слънцето с лек джаз и саксофон, стрийт арт пърформанси, художници, музиканти и дисководещ с лежерна поп, соул, джаз и боса нова музика.
В 11 часа вечерта, всички заедно ще запалим бенгалски огън и помахаме на фото обективите!
Ще поканим актьори и музиканти, които обичат нестандартните преживявания и атмосфера, но ще оставим на теб и приятелите ти да го направят истинско. Нека оживее магията на различното събитие чрез вас, защото „Животът е толкова интересен, колкото сами си го направим“.
Ще поканим фотографи, с чиито най-хубави кадри от събитието, ще направим изложба, творци на съвременното изкуство, които да създават арт инсталации на място и пресъздават усещанията си за атмосферата на
ВЕЧЕРЯ В БЯЛО!

КАКВО ДА СИ НОСИШ ЗА КОНСУМАЦИЯ?

Не се притеснявай за напитките!

Ние ще имаме страхотен бар и коктейли на място, бира и вино, безалкохолни напитки на място, но ти можеш да си донесеш и сам – вземи си бутилка вино, шампанско, бира или др. напитки и ела да ги споделиш с любимите си приятели и семейство.

Донеси вкусни ястия със себе си.

Участниците в градския пикник „Вечеря в бяло“ по целия свят, приготвят за деня вкусни плата с пайове, торти, плата със сирена и колбаси, салати, правят фондю от сирена, носят готвени ястия, които споделят с приятелите си на масата.

„Вечеря в бяло“ е вечеря, която споделяш с приятели и семейство, но и с хиляди непознати, и е повод за нови приятелства и запознанства!

ЗАЯВИ УЧАСТИЕ!