Вечеря в бяло в Италия: Cena in Bianco Torino 2014, Paolo Faretra

Събитие с история

РЕЗЕРВАЦИЯ

ВРЪЗКА С НАС

Събитие с история

Къде?

Тайна

Бяло

Красиво

Забавление

Награди

Еко

ИСТОРИЯ 2020-07-20T08:19:24+00:00

WHITE DINNER – СЪБИТИЕ С ИСТОРИЯ!

Събитието „Вечеря в бяло“ e световна концепция за изискан градски пикник. Провежда се от 33 години в десетки градове по света като Париж, Ню Йорк, Монреал, Хамбург, Хонг Конг, Милано, Йоханесбург и мн.др. В България събитието се провежда от 2017 г. и вече има няколко издания – 4 в гр. София и 1 в гр. Варна.

Парти вечерите с дрескод в бяло са доста популярни по света, но провеждането на градски изискан пикник в бяло, вечеря под звездите, на която концепцията е „Донеси храна и доведи приятел“ е различна и завладяваща!
Концепцията за грандиозна вечеря в бяло, се заражда преди 33 години в Париж, Булонския лес. Всички поканени са облечени в бяло, за да се намерят по-лесно в парка, но…. традицията се запазва, а с времето все повече и повече странични наблюдатели проявяват интерес да се включат в пикника или да го организират в града си.
Днес събитието се провежда в десетки градове – Париж, Дубай, Хонг Конг, Сидни, Монреал, Мелбърн, Рига, Ню Йорк, Вашингтон, Торино, Милано, Хамбург, Берлин, Йоханесбург, Претория и мн.др.
На събитието се събират между 1,000 до 13,000 ентусиасти, облечени в бяло и вечерящи под звездите. В дъжд или слънце, събитието не се отменя и всички са там!

Един уникален флашмоб в бяло,

от които може да станеш част ти и твоите приятели!

Вечеря, която споделяш с приятели и семейство, но и с хиляди непознати, и е повод за нови приятелства и запознанства!!

ЗАЯВИ УЧАСТИЕ!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Youtube