“Бяла вечеря 2020“ – един изискан пикник под звездите във Военна Aкадемия със Стефан Вълдобрев

Въпреки пандемията през 2020г., ежегодното лятно събитие “Бяла вечеря” се проведе и за четвърти път събра 420 гости на изискан пикник под звездите.

Мястото и часът на срещата до последно бяха мистерия.

За да достигнат до финалното събитие хората се събираха на тайни локации в столицата и заедно, с ефектен флашмоб, се придвижваха към изисканата вечеря. През 2020 година “Бяла вечеря” беше в парк “Военна академия”.

Всички присъстващи бяха заредени с добро настроение, пълни кошници с храна и напитки, като сами декорираха масите си. Специална изненада за вечерта бяха Стефан Вълдобрев и Стунджи на сцената.

Като партньор на събитието беше компанията за перилни препарати Savex и това бе повод част от забавлението да е шоу със сапунени мехури. Сред другите партньори на събитието са козметичния бранд Merz Spezial, премиум немските бири Radeberger и Schofferhofer, а генерален спонсор на ивента както винаги компанията за събития PARTY MANAGEMENT.

Сред гостите бяха забелязани десетки инфлуенсъри от социалните мрежи, секс гуруто и професионален психололог и медийна личност наталия Кобилкина със съпруга си,  фотографът Васил Къркеланов, Йордана Димитрова от “Кръгът на Великолепната жена” и много други.

“Посланието всяка година е да бъдем еко, да се наслаждаваме на целия процес по това да създаваме, а не само да бъдем консуматори. Еко, защото са забранени еднократните посуди като пластмаса и всъщност хората носят стъкло, порцелан, метални прибори и се стараят да направят нещо много красиво, което понякога дори вкъщи не го правиш”, заяви организаторът Елена Спирина.

Разгледайте цялата галерия тук.