Да изгубим контрол заедно с Миро от песни и танци на White Dinner 2019

През 2019 година събитието Бяла вечеря се очакваше с още по-голямо нетърпение от всички софиянци. Събитието се проведе за трета поредна година в София, на 7 юли 2019 г., неделя, с известният български музикален изпълнител Миро.

Над 530 ентусиазирани гости, облечени в бяло се срещнаха с организаторите, които ги очакваха с бели балони в ръка на различни ключови локации в столицата.

Спазвайки традицията, организиторите запазиха тайната за място на провеждане на събитието до последния момент. White Dinner, отново не разочарова посетителите си с великолепна атмосфера, естетика във всеки един детайл, разбира се – музика и танци!

Локацията отново впечатли всички и се получи страхотно лятно парти в градината на Sofia Тechpark, пред форум Джон Атанасов.

Партньори на събитието бяха световните брандове Ariel, Samsung, немските бири Schofferhofer и Radeberger, вино Scaia, организаторите на събитието и генерални спонсори PARTY MANAGEMENT.

С мелодичен регетон гостите посрещнаха залеза, а всяка една от масите бе наслада за очите  бели покривки, свещи, вази с цветя, тематични аксесоари и разбира се първокачествени италински вина и немска бира.

Модерния сценичен балет и повдигащ  настроението джайв, бяха само началото на забавната програма, последвани от дългоочакваното изпълнение на един от най-знаковите български поп музиканти Миро, продължило  над 30 минути повече от предвиденото, защото хората не спираха да пеят и танцуват, и да се радват на програмата.

Част от изненадите за гостите бяха арт инсталация с ефект “безкрайно огледало”, донесла награди, за всеки един снимал се в нея Ariel, а на  специален фотокът украсен спрямо тематиката на събитието, гостите можеха да се сдобият със свои моментни снимки благодарение на представянето на новият Samsung Galaxy S 10.

Духът и енергията на събитието се усещаха във всеки един детайл – бялата дантела по дрехите, до изисканите бели панталони, перлите на дамите, вазите  с естествени цветя, белите кучета-придружители,  и пременените в бяло малки деца и бебета.

Събитието приключи по стар обичай с бенгалски огън, който бе подарен на участниците от организаторите.

White Dinner 2019 бе истинско лятно гурме приключение: храна за сетивата и душата, а позитивната бяла енергия направи този ден, 07.07.2019  незабравим!

Идеологията за „Изискан градски пикник на открито“ се заражда преди 30 години в Париж, а днес десетки държави и градове са нейни последователи и предават посланието ѝ за: приятелство, споделеност, бягство от ежедневието и придаване на мистика в съвременния свят!

Зад концепцията стои не само кулинарно пиршество и устрем към създаване на красота, показване на стил и забавление, но и идеята за опазване на околната среда – било на пикник в гората или насред града. Затова след приключването на Вечерята в бяло всеки трябваше да си почисти и да остави след себе си мястото така, както е било при пристигането му.

Мистерия, тайна локация, изненада, а после красота, великолепие и музика – една елегантна и запомняща се бяла нощ.

Събитието преминава с получаване на мейл за тайна среща, после те отвежда координатор до мястото на събитието, следва създаване на изискан градски пикник от самите участници:

Всеки носи сам храна, посуда, прибори, бели покривки. Дамите носят свещи и цветя, мъжете пренасят кошници за пикник и помагат в разпъването на маси и столове, декорират масите, а малки деца се щуреят наоколо облечени в бяло.

Финалът по традиция е с бенгалски огън, който се раздава от организаторите малко преди 23:00 ч. когато е края на събитието. Всички прибират след себе си и оставят мястото дори по-чисто, отколкото са го намерили.

 

Едно събитие с послание:

Да споделяме, да се запознаем, да приготвяме прясна храна сами, а не да сме само консуматори, да сме еко (на събитието е забранено ползването на еднократни пластмаси) и да се наслаждаваме.

Най-хубавото е, че инициативата, която е клубна планира да предоставя достъп до регистрираните членове на клуба до редица тайни партита, вечери с известни личности, групови приключенски почивки, комбиниращи пътувания и преживявания.

Ние сме част от клуба. А ти?

Разгледайте цялата галерия тук.