Ден за танци и забавление през 2023г.

На 16 юли, тази неделя не бе обикновен горещ летен ден, а ден за танци и забавление. Всяка година през юли месец, една неделя е по-позитивна и искрящо бяла и се провежда събитието „Бяла Вечеря“ в София (White Dinner).

Концепцията за изискан градски пикник в бяло, събра 720 гости на локация, която се пазеше в пълна тайна до деня на събитието.

Гостите получиха мейли и съобщения, които ги насочиха към десет различни срещи в центъра на столицата. Някои от съобщенията примамливо гласяха „От кога не са ти определяли среща на „Попа“ или „Аптека“?“, което само стари софиянци може да ги накара да се усмихнат и да си припомнят тийнейджърските години.

От срещите гостите се отправиха заедно с координатори на събитието към мястото на „Бяла Вечеря“. Този път като локация бе избран „Националния дворец на културата“ (НДК), а разходката на тълпи от усмихнати хора в бяло, с кошници за пикник и цветя в ръце, балони, усмихна много хора край фонтаните на НДК, на ъгъла на бул. „Витоша“, на „Моста на влюбените“, пред църквата „Свети Георги“.

На събитието на сцена се изправи Стефан Вълдобрев, певицата Валентина Александрова и се раздадоха много подаръци от партньори на събитието.

Сред гостите имаше и популярни лица от медиите и сцената като певицата Прея, Виктория Капитонова, Ева Кикерезова, известни инфлуенсъри, PR професионалисти, известни бизнес дами и дори посланици.

На няколко тематични кътове гостите можеха да се забавляват с атрактивни снимки и видеа, да си поръчват коктейли, дори да се снимат с Айфеловата кула в умален размер. Организаторката на събитието Елена Спирина, ни сподели, че освен че са надградили много известния френски формат на събитието с конкурс с награди, еко послание, тематични барове и кътове, забавления с артисти, но и се очаква да видим формата догодина и в съседни държави.

Ние стискаме палци на White Dinner и се надяваме и догодина да имаме възможността да се докоснем до тази бяла магия и положителна емоция, с още любими артисти на България и още повече гости.

Разгледайте цялата галерия тук.