Тайно място. Тайна среща. Бяла вечеря през 2021г.

През 2021 събитието Бяла Вечеря  ще превърне някое интересно градско място в София, в приказна феерия в бяло и ще отпразнува 5 години в България на тази световна концепция за изискан градски пикник в бяло.

Къде ще бъде събитието? Ще разберем на 03 Юли 2021 г.

Това е една от най-пазените тайни и никой освен мениджъра в организацията не знае – дори артисти, екип от подизпълнители и екип от координатори за тайните срещи, всички научават буквално часове преди всичко да се случи.

Признаваме си, завладяващо е! Особено това с тайната, получаването на мейл, с който ти казват къде да отидеш за среща с координатор на Бяла Вечеря, който е усмихнато младо момче или момиче, облечени в бяло и със сноп бели балони в ръка.

Когато отидеш веднъж си си завладян и искаш пак и пак. Защо? За няколко часа бягаш от динамиката на града и се пренасяш в един красив свят, с усмихнати хора, усещаш чистата красота на белия цвят, под звуците на хубава музика, с чаша студено вино в ръка или пивка бира,  домашно приготвена храна, блещукащи светлини от свещи. Отиваш сам/а или със семейството си или колеги и стотици непознати, с които ставаш за миг приятел, защото на Бяла Вечеря споделяте вечерята си, сядате заедно на една маса.

А над теб са само звездите, на които все по-рядко ни остава време да се насладим.

Събитието като концепция се провежда в десетки градове по света като Ню Йорк, Париж, Сидни, Барселона, Хамбург, Милано и др. като събира от 1000 до 20,000 души на някои от по-големите локации по света.

В България до момента се събират около 500 човека на всяко събитие, а организаторите са адаптирали модела за България и въпреки че в цял свят гостите си носят сами всичко – включително маси и столове, то в София това е осигурено, както и вино и бира и лед за напитките на място, а на гостите е оставено да покажат кулинарни умения и най-вече да се забавляват.

За някои компании това е повод за летен тиймбилдинг с колегите,  а за други е повод да отпразнуват приятелството си или прекарат хубава семейна вече навън с децата.

White Dinner  е истинска мания в бяло – някои гости идват с бебетата и децата си, облечени в бяло, а други закачливо водят и бели си домашни кучета, закачливо подхвърляйки „и той е бял, затова го взехме“.

Предстоящата събота, на 3-ти юли гост изпълнител ще бъде Влади Ампов – Графа.

Събитието продължава с музика и танци с DJ парти, ще има акробатика и цели 3 тематични къта с висящи люлки с цветя, светещи облаци и други арт инсталации и е за хора с ЕКО нагласа, защото еднократните посуди са забранени.

Бяла вечеря е романтичното, различно и стилно, музикално и кулинарно събитие на София!

Организаторите признават, че скоро ще го има и в други градове и в други съседни държави. Определено се вълнуваме от възможността да станем част от пулса на друг град и държава с подобно преживяване и да се запознаем с различни култури и хора и станем част от толкова неформален нетуъркинг.

Нашият екип ще е там, а вие къде сте на 3-ти юли?

Разгледайте цялата галерия тук.