WHITE DINNER – СЪБИТИЕ С ИСТОРИЯ

Световната концепция за изискан градски пикник с дрескод бяло стартира в Париж преди 33 години от създателя й Франсоа Паскиер.  Днес събитието е част от пулса на десетки градове по света и събира на места до 20,000 участници в някои от световните дестинации като Париж, Хонг Конг, Сидни, Ню Йорк, Виена, Хамбург, Монреал, Дубай, Берлин, Йоханeсбург и др. Към днешна дата концепцията се реализира от различни компании по света и е позната като Diner en Blanc, Cena en bianco, Тotaly White, Тhe Grand White, Dinner in White и White Dinner.

Събитието “Бяла Вечеря”/ “White Dinner” се провежда от 2017 г. в България.

White Dinner® е запазена марка на компания PARTY MANAGEMENT за цяла Европа и е в публична продажба на билети от фирма АВЕМ ЕООД.

Парти вечер с дрескод в бяло е доста популярно по света, но провеждането на градски изискан пикник в бяло, на който можеш сам да донесеш храна и напитки, да доведеш приятели, колеги или семейството и срещнеш нови такива, защото ще споделиш маса с познати и непознати, е различно.

Тайно място: Една гала вечеря под звездите, за която очакването до последно – къде ще се проведе събитието, е повече от завладяващо!

“Бяла Вечеря” е устойчиво събитие, което те провокира да очакваш, да създаваш и да не бъдеш просто консуматор.

Събитие, в което ние ти осигуряваме маси и столове, забавна програма с музика и танци, а ти се превръщаш в дизайнер на собствената си маса. 

В дъжд или слънце, събитието не се отменя и всички са там!

Предстоящи събития