WHITE DINNER – СЪБИТИЕ С ИСТОРИЯ

Събитието „Вечеря в бяло“ e световна концепция за изискан градски пикник. Провежда се от 33 години в десетки градове по света като Париж, Ню Йорк, Монреал, Хамбург, Хонг Конг, Милано, Йоханесбург и мн.др. В България събитието се провежда от 2017 г. и вече има няколко издания – 4 в гр. София и 1 в гр. Варна.

Парти вечерите с дрескод в бяло са доста популярни по света, но провеждането на градски изискан пикник в бяло, вечеря под звездите, на която концепцията е „Донеси храна и доведи приятел“ е различна и завладяваща!
Концепцията за грандиозна вечеря в бяло, се заражда преди 33 години в Париж, Булонския лес. Всички поканени са облечени в бяло, за да се намерят по-лесно в парка, но…. традицията се запазва, а с времето все повече и повече странични наблюдатели проявяват интерес да се включат в пикника или да го организират в града си.
Днес събитието се провежда в десетки градове – Париж, Дубай, Хонг Конг, Сидни, Монреал, Мелбърн, Рига, Ню Йорк, Вашингтон, Торино, Милано, Хамбург, Берлин, Йоханесбург, Претория и мн.др.
На събитието се събират между 1,000 до 13,000 ентусиасти, облечени в бяло и вечерящи под звездите. В дъжд или слънце, събитието не се отменя и всички са там!

Предстоящи събития