White Dinner© – истинско лятно гурме приключение: Храна за сетивата и душата :)

Да! Това е Бяла Вечеря в София и Варна! White Dinner© e истинско лятно гурме приключение!

Преглеждайки детайлите и снимки, никога почти не можем да повярваме колко са страхотни участниците. С много внимание десетки от тях планират участието си. Отдават се на гурме изкушения, подреждат внимателно детайлите и създават красота. как да избереш най-добрите сред тези маси, като всички са прекрасни?

 

Силно почетно място заемат сирената и плодовете, подходяща комбинация за тихо или пенливо вино и летния сезон.

После идва ред на десертите…. прясно изпечени чийз кейкове, кексове, домашно тирамису, мъфини и дребни сладки, френски макарони, които изящно се топят в устата и всичко това в симпатични бурканчета, кошнички, красиви плата и подноси или направо в тави, но …. как ти иде да загребеш една лопатка от тавата с подобна домашна торта…… ммммм 🙂

 

 

После идва ред на солените апетайзъри като маслинови пасти, гуакамоле, салати, солените хапки, коктейлни чудеса с крустини, пушени риби и колбаси, солени кейкове и палачинки, подходящи и за напитката на лятото – бирата,  и не на последно място…… когато по време на събитието имаш на място истински мастършефове с демонстрации, тигани, огън, приготвяне пред всички на нещо бързо, вкусно и лесно.

White Dinner© e инстинско лятно гурме приключение!

А какво ли ни очаква на новото издание на 07.07.2019 г?

 

By | 2019-03-19T13:16:12+00:00 февруари 25th, 2019|НОВИНИ|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Youtube